• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

‘Maak van je huis een thuishaven, de naam heb ik gekozen omdat wij geen drempel hebben.’ Begint Ellen van Leur, eigenaresse van Thuishaven-Living, de woon en lifestyle winkel in Noord Nederland !

 

'Ik ben ondernemend, creatief en hou van uitdaging en niet te vergeten een mensen mens. Ze zeggen wel eens ''maak van je werk je hobby'', dat heb ik nu gedaan.' we hebben de perfecte locatie in het hart van Drachten, hier presenteren we in 2 panden de nieuwste trends op het gebied van meubelen en accessoires een mooie combinatie om het thuisgevoel te creëren.

Samen met  het team van Thuishaven is het ons doel dat klanten met een lach op het gezicht Thuishaven verlaten. Van origine is Ellen styliste en dat kan zij goed gebruiken in de winkel. ‘Ook komen we bij de mensen thuis om de woning te bekijken en daar een interieurplan voor te maken; de indeling, de kleuren en de styling, kunnen we allemaal bij helpen! Elk interieur is anders en elk persoon is anders, dan is het zo'n uitdaging om elke keer weer een tevreden klant te hebben.' Ellen is jaren styliste en samen met het team adviseren we elke dag de klanten die onze winkels bezoeken.

Thuishaven Drachten Interieur

Bij Thuishaven-Living zijn producten.

Thuishaven drachten Impressie

Heb jij Thuishaven-living al bewonderd? Nee?! Neem snel een kijkje op Noorderbuurt 27 en 29 in Drachten