• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

‘Maak van je thuis een thuishaven, de naam heb ik gekozen omdat wij geen drempel hebben.’ Begint Ellen van Leur, eigenaresse van Thuishaven Drachten, de woon en lifestyle winkel in Drachten!

 

'Ik ben ondernemend, creatief en hou van uitdaging en niet te vergeten een mensen mens. Ze zeggen wel eens ''maak van je werk je hobby'', dat heb ik nu gedaan.' vertelt Ellen trots! Een jaar lang is Ellen bezig geweest om alles te regelen. ‘Het vinden van leveranciers, de perfecte locatie vinden en de juiste merken ontdekken, kost een hoop werk. Het is mij gelukt om in september 2017 de winkel met een koffiehoek en terras te openen, wat voor mij een mooie combinatie is om het thuisgevoel te creëren.’ Samen met  het team van Thuishaven is het ons doel dat klanten met een lach op het gezicht Thuishaven verlaten. Van origine is Ellen styliste en dat kan zij goed gebruiken in de winkel. ‘Ook kom ik bij de mensen thuis om de woning te bekijken en daar een interieurplan voor te maken; de indeling, de kleuren en de styling, kan ik allemaal bij helpen! Elk interieur is anders en elk persoon is anders, dan is het zo'n uitdaging om elke keer weer een tevreden klant te hebben.' Ellen heeft een aantal jaren als etaleuse gewerkt, daarna een hele andere kant op; gewerkt in de sportschool. ‘Toch wilde ik iets anders,’ vertelt Ellen, ‘ik wil graag iets voor mijzelf, waar ik ook mijn creativiteit in kan uiten.’

Thuishaven Drachten Interieur

Bij Thuishaven-Living zijn producten te vinden van oa, HKliving, IB Laursen, Tap-Parfum, Bodilson, Knit Factory, Zuiver, PTMD, Dutchbone ,Wood-Wick , Shelfmate, DTP-import, IXXXi ringen en armbanden, Beautanic lifestyle planten, IKKI horlogens en HOT& TOT en Beukenhorst koffie. Van accessoires en meubelen tot planten en lichaamsverzorging.

Thuishaven drachten Impressie

In 2020 komen er leuke dingen aan voor Thuishaven, er wordt een koffie-to-go bar geopend, met heerlijke Barista koffie.  Hier blijft het niet bij volgens Ellen. ‘Stap voor stap willen wij uitbreiden, er liggen nog een heleboel ideeën op ons te wachten. Sinds 1 July hebben we met trots een tweede vestiging geopend in Drachten met een aanvullend assortiment zodat we een nog bredere collectie kunnen presenteren aan onze klanten.

Heb jij Thuishaven al bewonderd? Nee?! Neem snel een kijkje op Noorderbuurt 29 in Drachten of de Oosterstraat 12 in Drachten. Je kan jezelf er verwennen, maar ook iemand anders heel blij maken met een kadobon!